Perez: "Dan denk ik: waar is je verstand? Dat heb je dus niet"

Kenneth Perez heeft de laatste speelronde van 2023 bepaald niet genoten van Mitchell van Bergen, Taylor Booth en Can Bozdogan. De spelers van FC Twente en FC Utrecht speelden bepaald niet hun beste wedstrijd.

Bij een 2-2 stand tegen Sparta schoot de FC Twente-speler de bal huizenhoog over het goal vanaf 30 meter. "Er staan zeven spelers in het strafschopgebied... Hij denkt: weet je wat, ik heb een heerlijk schot...", zegt Perez cynisch bij ESPN. "Van Bergen kan alleen maar hard lopen, en verder helemaal niks. Eerlijk, ik zou hem gelijk wisselen, ook al is er nog één minuut te spelen, honderd procent. Ik zou zo woest worden. Echt, het is zó irritant om naar te kijken."

Bij de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen RKC Waalwijk (1-1) zag Perez Bozdogan en Booth hetzelfde doen. "Dan denk ik: waar is je voetbalverstand? Dat heb je dus niet. Je denkt: deze schiet ik uit de draai wel in de kruising, terwijl je weet dat je kans op een goal veel groter is door hem in te brengen. Dán kan er iets gebeuren."

Lees meer:
0 reacties