Peeters tijdelijk afwezig bij FC Utrecht: "Ga enorm genieten"

Komend weekend gaat de tweede seizoenshelft van de Azerion Vrouwen Eredivisie van start. Marlou Peeters, manager vrouwenvoetbal bij FC Utrecht, zal daar niet bij zijn: ze gaat met zwangerschapsverlof.

De komende periode zal Koos van Tamelen, voormalig speler van FC Utrecht, haar taken overnemen. "Koos is vanaf het begin af aan betrokken in het scoutingsproces van FC Utrecht Vrouwen. Het is onwijs fijn dat ik goed vervangen word", zegt Peeters in gesprek met DUIC.

"Of dat ik het helemaal los kan laten, ik denk het niet", lacht de Brabantse. Maar ik ga wel enorm genieten van hetgeen wat er komen gaat voor ons gezinnetje. Ik kijk daar alleen maar heel erg naar uit." De manager vrouwenvoetbal verwacht een 'enorm lastige' tweede seizoenshelft voor FC Utrecht Vrouwen. "We hebben best wel een hoog verwachtingspatroon neergezet in de eerste seizoenshelft. Wat dat betreft kan het eigenlijk alleen maar zwaar worden."

"We treffen gelijk ADO, een gelijkwaardige tegenstander. Voor ons is het ook weer een mooi moment om te zien waar wij staan als team. Wij verwachten niet gelijk van ons dat we alles weer gaan winnen wat we de eerste seizoenshelft hebben gewonnen", geeft Peeters aan. "Maar wel dat we ons proces stap voor stap aan het ontwikkelen zijn. Daar geloven wij enorm in. De verwachting is dat het heel zwaar gaat worden, maar dat we zeker die stapjes weer gaan zetten om nog beter voor de dag te komen."

Lees meer:
0 reacties