Paul Pessel duidelijk in oordeel: "Dat zijn dingen die eruit moeten"

Modibo Sagnan
Modibo Sagnan Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft afgelopen week drie hele belangrijke punten gepakt op bezoek bij Sparta Rotterdam. Paul Pessel en Appie Boonen gaan bij Pessel & Boonen in gesprek met elkaar over de driepunter in Rotterdam.

Paul Pessel zag dat het na de 1-0 voorsprong toch voetballend minder werd aan de kant van FC Utrecht. Pessel hierover: "Het kwam door onszelf. Wij komen op die 1-0. Dan krijgen we na de 1-0 nog twee, drie hele grote mogelijkheden die we heel klunnelig uitspelen. Zeker waar Seuntjes een heel goed blok zette aan de rechterkant waardoor Azarkan er buitenom kwam. Hij tikt hem terug en dan laat Jensen zich heel makkelijk vallen. Daar hadden we de 2-0 moeten scoren, dan speel je die wedstrijd zo anders."

FC Utrecht kreeg nog een kans, maar het spel wijzigde. Pessel: "Even kort erna krijgen we nog een kansje, die gaat er niet in. Dan zie je het erin sluipen. Dan zie je de jongens die niet thuis gaven niet hun dag hadden, Fraulo, Bozdogan. Dan wodt je weggelopen. Flamingo kon niet doorschuiven. Je ziet met Sagnan, die had weer een paar keer een black-out. Dat zijn dingetjes die eruit moeten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties