Ould-Chikh wil in Nederland blijven: "Dat is wel genoeg denk ik"

Bilal Ould-Chikh in Zwolle
Bilal Ould-Chikh in Zwolle Foto: © BSR Agency

FC Volendam is dit seizoen gedegradeerd uit de Eredivisie, maar Bilal Ould-Chikh hoopt volgend seizoen nog wel op het hoogste niveau in Nederland te spelen. De voormalig FC Utrecht-aanvaller wil deze zomer graag een transfer maken en heeft nog een contract tot medio 2025.

Fresia Cousiño Arias en Milan van Dongen voorspellen dat de 'Palingboeren' circa 300.00 euro willen ontvangen voor de kleine rechtsbuiten. “Drie ton. Ik denk dat dat wel genoeg is”, reageert de buitenspeler op de website van ESPN. "We zijn gedegradeerd. Ik ben ook geblesseerd. Ik kom geblesseerd aan bij een volgende club als het doorgaat", aldus Ould-Chikh, die naar eigen zeggen 'niet naar het buitenland' wil. 

“Ik heb wel leuke aanbiedingen gehad uit het buitenland. Mooie competities", benadrukt hij. "Maar op de een of andere manier zegt mijn gevoel dat ik nog niet klaar ben in Nederland. Ik denk dat ik bij een iets betere club die iets hoger op het veld speelt met iets meer balbezit nog betere cijfers ga halen", vervolgt Ould-Chikh, die bij de 'Wijdbroeken' twee keer wist te scoren en ook nog eens zeven assists gaf. 

Toch zit er volgens hem nog (veel) meer in. "Dat wil ik volgend seizoen laten zien. Hoe goed ik ben. Volgens mij heb ik zeven wedstrijden gemist, maar sta ik nog steeds in de top drie met geslaagde acties en dribbels in deze competitie", constateert hij. "Dat zegt toch wel veel vind ik bij een club als Volendam. Met kansen creëren sta ik best wel hoog. Ik wil laten zien volgend seizoen hoe goed ik ben", besluit Ould-Chikh, die volgens Transfermarkt.nl 

Lees meer:
0 reacties