Ould-Chikh verklaart lange afwezigheid: "Had tumor in onderrug"

Bilal Ould-Chikh
Bilal Ould-Chikh Foto: © Pro Shots

Oud FC Utrecht-speler Bilal Ould-Chikh speelde sinds 17 maart geen wedstrijden meer voor FC Volendam. Op Instagram heeft hij nu laten weten waarom dat was.

De voetballer heeft aangegeven waarom hij niet kon spelen. "Na een goed seizoen gedraaid te hebben, heb ik het helaas niet in goede gezondheid kunnen afsluiten. Wat begon als pijntje in de rug is na onderzoek gebleken dat ik een zeldzame, goedaardige tumor in mijn onderrug had", schrijft hij.

Het goede nieuws is dat hij inmiddels is geopereerd. De tumor is in zijn volledigheid weggehaald. 'Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld!' schrijft de voetballer die in de belangstelling van meerdere clubs staat. Onder het bericht zijn steunbetuigingen te lezen van diverse voetballers zoals Steven Bergwijn, Marouan Azarkan en Leeroy Owusu. Ook Ralf Seuntjens, die genezen is van kanker, deed dat.

Lees meer:
0 reacties