Oud-Utrechter Timothy Derijck terug op de Nederlandse velden

Timothy Derijck namens FC Utrecht
Timothy Derijck namens FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Timothy Derijck speelde voor diverse clubs in Nederland, waaronder voor Feyenoord, PSV en FC Utrecht. De Belgische verdediger staat echter voor een terugkeer naar de Nederlandse velden, want ADO Den Haag gaat in zee met de ervaren oud-speler van FC Utrecht.

Derijck, inmiddels 36 lentes jong, tekende vijftien jaar geleden ook al in Den Haag en is momenteel transfervrij. Destijds verruilde hij Feyenoord voor ADO, waarna hij in 2011 overstapte naar PSV. In Eindhoven zou hij drie jaar onder contract staan, al werd hij ook een seizoen verhuurd aan FC Utrecht. In 2016 keerde hij terug naar België om aan de slag te gaan bij Zulte Waregem.

Zoals geschreven stond Derijck dus één seizoen op huurbasis onder contract in Stadion Galgenwaard. In het seizoen 2013/2014 speelde de Belgische verdediger 19 officiële wedstrijden in het shirt van FC Utrecht, waarin hij niet wist te scoren. Voetbal International meldt nu dus dat de weg naar ADO Den Haag vrij ligt.

Update

ADO Den Haag heeft inmiddels de overgang van Derijck naar de Hofstad bevestigd. De 36-jarige verdediger heeft in Den Haag een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Lees meer:
0 reacties