Oud-Utrecht-spits loopt strafschop mis, VAR-scherm het slachtoffer

Anastasios Douvikas
Anastasios Douvikas Foto: © Pro Shots

Oud FC Utrecht-aanvaller, Tasos Douvikas, dacht afgelopen zaterdag een strafschop te krijgen tegen Sevilla. De scheidsrechter wees in eerste instantie naar de stip, maar na het bekijken van de beelden besloot hij dat het toch geen penalty was. Daar was teamgenoot Iago Aspas niet tevreden over en hij kon zijn woede niet meer in bedwang houden.

Het stond 1-1 bij RC Celta de Vigo tegen Sevilla FC toen de arbiter in de laatste minuut floot voor een penalty voor Douvikas. De voormalig Utrecht-spits kwam in een duel op de grond terecht, maar na het bekijken van de VAR-beelden trok de scheids zijn beslissing in.

Aspas, teamgenoot van Douvikas, werd erg emotioneel door deze beslissing en besloot daarom het VAR-scherm even te pakken te nemen. Na afloop zei Aspas in een interview met Movistar: "Het gebeurt ons elke keer." Hij is duidelijk niet te spreken over de VAR en is erg gefrustreerd. "Met alles wat ze ons schuldig zijn, zouden we bijna in de Champions League moeten spelen. Het valt nooit onze kant op. We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld, maar blijven in de degradatiezone", stelt Iago Aspas tenslotte.

Lees meer:
0 reacties