"Frans van Seumeren zei het al: ze hebben hem te snel laten gaan"

René Hake
René Hake Foto: © Orange Pictures

Kenneth Perez is enthousiast over Go Ahead Eagles. Hij hoopt dan ook binnenkort een keer aanwezig te mogen zijn bij een van de wedstrijden van de ploeg uit Deventer.

Voormalig FC Utrecht en FC Twente trainer René Hake verloor thuis nog niet. "Ik hoop dat ik een keer ingedeeld word bij Go Ahead, want dat is toch heel erg smullen om naar te kijken. De energie die zij leveren. Het blijft me elke keer verbazen", is Perez vol lof bij Dit was het Weekend.

"Als je een seizoenkaart hebt, word je daar op je wenken bediend", vervolgt de oud-speler van AZ, Ajax, PSV en FC Twente. "Individueel zijn het niet supergoede spelers, maar ze leggen veel energie in de wedstrijd en het samenspel is volop aanwezig."

Spelers stijgen boven zichzelf uit. "Daardoor kunnen individuen ook uitblinken en lijken de spelers veel beter dan ze eigenlijk zijn. Het lijkt me heel leuk om daar te voetballen. Hake levert geweldig werk. Bij Utrecht zijn ze ondertussen een aantal trainers verder. Frans van Seumeren zei het al: ze hebben hem te snel laten gaan."

Lees meer:
0 reacties