Oud-speler FC Utrecht definitief naar ADO: "De gewenste versterking"

FC Utrecht viert feest in de Galgenwaard
FC Utrecht viert feest in de Galgenwaard Foto: © Pro Shots

ADO Den Haag heeft een akkoord bereikt met Nick Marsman, zo is donderdag bekend geworden. De 33-jarige oud-doelman van FC Utrecht was transfervrij en tekende een contract die hem een half jaar aan de Haagse club verbindt, zo maakt ADO op de officiële website bekend. Marsman stond tot anderhalve maand geleden onder contract bij het Amerikaanse Inter Miami en speelde samen met Lionel Messi.

Marsman debuteerde in 2011 in het betaalde voetbal voor FC Twente. De geboren Zwollenaar speelde meerdere seizoenen voor de Tukkers waarvan hij één seizoen (2012-2013) verhuurd werd aan Go Ahead Eagles. Met de Deventenaren promoveerde Marsman via de nacompetitie naar de Eredivisie. In 2017 maakte de keeper van FC Twente de overstap naar FC Utrecht, waar hij twee seizoenen speelde en eveneens de play-offs om Europees voetbal won. In 2019 vervolgde hij zijn carrière bij Feyenoord.

Na twee jaar in Rotterdam koos Marsman voor een buitenlands avontuur en maakte de goalie in de zomer van 2021 de overstap naar Inter Miami, dat uitkomt in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). De laatste maanden, van zijn aflopende contract in dienst van Inter Miami, werd Marsman verhuurd aan San Antonio FC.

Lees meer:
0 reacties