'Oud-FC Utrechter Rick Kruys in beeld bij Eredivisieclub'

Rick Kruys
Rick Kruys Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen maakte maandagochtend bekend dat het contract van Kees van Wonderen niet zal worden verlengd. De Friezen zijn dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en de naam van Maurice Steijn werd eerder al aan de club genoemd. SC Heerenveen schaakt echter op meerdere borden, want ook Rick Kruys zou in beeld zijn.

Zo meldt de Leeuwarder Courant. De blonde oud-middenvelder is momenteel nog hoofdtrainer van VVV Venlo, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is. Kruys heeft onlangs echter ook bekend gemaakt dat hij zijn aflopende contract in Limburg niet wil verlengen, waardoor hij vanaf komende zomer clubloos is. Eerder was Kruys al interim-trainer van 'zijn' FC Utrecht.

Naast Kruys wordt dus ook Maurice Steijn genoemd als mogelijke opvolger van Van Wonderen. De voormalig hoofdtrainer van Ajax werd vrijdag al gespot in een hotel in Wolvega, waar hij in gesprek ging met algemeen directeur Ferry de Haan. Opvallend genoeg was toen nog niet bekend dat Van Wonderen zou gaan vertrekken bij de Friezen.

Lees meer:
0 reacties