Oscar Fraulo weg bij FC Utrecht: "Dan zal hij bij ons terugkeren"

Oscar Fraulo
Oscar Fraulo Foto: © BSR Agency

Julian Weigl, Ko Itakura, Manu Koné en Rocco Reitz weten niet voor stabiliteit te zorgen op het middenveld van Borussia Mönchengladbach. Daarom grijpt de club volgend jaar misschien terug op een speler die nu nog bij FC Utrecht speelt.

Oscar Fraulo (20) werd voor een slordige twee miljoen euro overgenomen van Midtjylland. Nu wordt hij uitgeleend aan FC Utrecht, maar volgend seizoen zal hij weer deel uitmaken van de selectie van Borussia Mönchengladbach. Sportief directeur Nils Schmadtke (35) bevestigde dit in een interview met BILD: "Oscar heeft zich geweldig ontwikkeld. Hij is een echte vent en doet ook anderen pijn op de training. Zoals de zaken er nu voorstaan, zal hij terugkeren naar ons."

Fraulo heeft enorme stappen gemaakt in zijn ontwikkeling en Gladbach zat elke wedstrijd voor hem op de tribune bij FC Utrecht. Hij kreeg na elke wedstrijd dan ook feedback van Gladbach. Wat ging goed, wat moet hij verbeteren - na deze moeite moet hij die informatie volgend seizoen mee gaan nemen in Duitsland.

Lees meer:
0 reacties