Oscar Fraulo geniet bij FC Utrecht: "Daar ga ik wel lekker op"

Oscar Fraulo
Oscar Fraulo Foto: © Pro Shots

Oscar Fraulo maakte in de afgelopen zomerse transferperiode de overstap van Borussia Mönchengladbach naar FC Utrecht. Hij wordt een jaar gehuurd met een optie tot koop.

Fraulo zit goed op zijn plek in de Domstad en lijkt zeker te kunnen zijn van een basisplaats. De Deen staat vrij hoog in de pikorde. "Al zie ik dat zelf heel anders", zegt hij tegenover Voetbal International. "Wat ik mooi vind aan deze club is de enorme concurrentie. Elke training moet je gewoon leveren. Doe je dat niet, dan staat er iemand anders klaar om je plekje over te nemen. Er is elke dag druk en daar ga ik wel lekker op."

Ik weet dat veel jonge talenten eerst willen rijpen in hun eigen competitie. Minuten maken, vlieguren. Maar ik steek misschien net iets anders in elkaar’, vertelt de Deen. ‘Ik had sterk het gevoel dat ik die uitdaging nodig had. Ik ben iemand die ervan houdt om nieuwe dingen te ontdekken. Ik kies graag de moeilijke weg. Soms moet je eerst twee stappen vooruit doen om er vervolgens eentje terug te zetten. Ik ben het avontuur aangegaan en heb geen seconde spijt. Dat afgelopen jaar is ontzettend belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling

Lees meer:
0 reacties