Oosting over gevaar FC Utrecht: "Ook hem vind ik een aardige speler"

Ron Jans keert met zijn FC Utrecht terug in de Grolsch Veste. Een bijzonder weerzien wordt het ook voor Joseph Oosting, die nog onder Jans werkte. Veel spreekt hij hem echter niet meer.

"Toen ik hier startte heb ik een mooi en goed gesprek met hem gehad. Hij was ook mijn trainer destijds bij FC Emmen. Hij heeft me ook wel gefeliciteerd in Europa toen we door gingen, maar verder heb ik hem niet gesproken", vertelt Oosting bij 1Twente Enschede.

Taylor Booth scoort er de laatste weken op los bij de Domstedelingen. "Taylor Booth is een goede speler. Utrecht zit in een bepaalde flow, zij hebben bepaalde ambities en doen het goed. Ze kunnen ook een record neerzetten, dus wat dat betreft zijn we gewaarschuwd."

Oosting licht de topspelers uit. "Bij Booth moeten we verdacht zijn op zijn diepteloopacties, hij heeft heel veel diepte. We moeten zorgen dat hij de bal niet krijgt. Maar ook Sam Lammers vind ik een aardige speler en ze hebben zich aardig versterkt in de winter. We kunnen naar hen kijken, dat doen we ook, maar ik wil inzoomen op ons. Daar hebben we invloed op en daar kijken we naar."

Lees meer:
0 reacties