'Ook Victor Jensen door blessure niet inzetbaar tegen Fortuna'

FC Utrecht neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Fortuna, de ploeg die op dit moment 12e staat in de Eredivisie.

Voor de thuisclub zal het een wedstrijd zijn waarin veel moet worden goed gemaakt, nadat het eerder deze week kansloos uit de beker vloog na de zeperd tegen de amateurs van Spakenburg. In dit duel is de lijst met afwezigen fors, hetgeen niet zal helpen de punten in Utrecht te houden. Jeroen Kapteijn, verslaggever van De Telegraaf weet te melden dat het lijstje behoorlijk is. FC Utrecht mist tegen Fortuna Sittard behalve Dost, Viergever en Bozdogan (allen geblesseerd) en de geschorste Brouwers mogelijk ook Jensen. Die heeft schop gekregen tegen Spakenburg en is twijfelgeval. Voor Booth komt duel waarschijnlijk nog te vroeg, geeft Kapteijns aan op Twitter. Het duel in De Galgenwaard begint vrijdag om 20.00 uur.

FC Utrecht mist tegen Fortuna Sittard behalve Dost, Viergever en Bozdogan (allen geblesseerd) en de geschorste Brouwers mogelijk ook Jensen. Die heeft schop gekregen tegen Spakenburg en is twijfelgeval. Voor Booth komt duel waarschijnlijk nog te vroeg. Younes tegen in selectie. — Jeroen Kapteijns (@JeroenKapteijns) March 2, 2023

Lees meer: