Ook derde editie van FC Utrecht Business Padeltoernooi succesvol

De Galgenwaard van FC Utrecht
De Galgenwaard van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Het derde FC Utrecht Business Padeltoernooi was weer een groot succes. Begin deze week kwamen zeventig teams in actie bij Peakz Padel in Overvecht. Tijdens wedstrijden leerde men elkaar kennen.

"Dit evenement, dat we nu voor de derde keer hebben georganiseerd, is ontzettend populair. Fantastisch om het succes hiervan te zien", vertelt Commercieel Ambassadeur Gert Kruys van FC Utrecht via de clubkanalen. "Het sportieve en het zakelijke komen op sublieme wijze samen op de mooie locatie van Peakz Padel in Overvecht. Van de beginners tot de ervaren spelers: iedereen heeft een leuke én waardevolle dag gehad."

Oscar Gottschalk, Clubmanager bij Peakz Padel, is het daarmee eens. "Naast een enorme berg aan positieve energie en serieuze strijd op de baan zien we tijdens alle edities van het FC Utrecht Business Padeltoernooi vooral veel goede en gezellige gesprekken ontstaan tussen de ruim 150 aanwezige Business Club Leden. Wat ons betreft is dat de essentie van dit event. Voor de vierde editie verwachten we een nog hoger niveau en uiteraard een vergelijkbaar deelnemersveld. Wij kijken er nu alweer naar uit."

Lees meer:
0 reacties