Ole Romeny neemt het op voor Ajacied: "Een prachtige speler"

Ole Romeny
Ole Romeny Foto: © Pro Shots

Ole Romeny vindt Steven Bergwijn een prachtige speler. Dat vertelt de FC Utrecht-speler in de podcast #Donedeal van VoetbalPrimeur.

Wanneer Romeny gevraagd wordt naar een speler die hij erg goed vindt, komt hij al snel bij Bergwijn uit. “Hij krijgt af en toe kritiek maar hij is echt een prachtige speler.” Ook wordt Romeny gevraagd naar wat de beste positie voor de Ajacied zou zijn. “Ik denk dat hij het beste op tien kan spelen. Het is een jongen die aan de bal moet zijn, niet te veel aan de zijkant. Hij moet een beetje in het spel betrokken zijn.”

Ik denk dat hij een beetje kapot gaat aan het feit dat hij voor de camera staat en aanvoerder is. Daarna geven de presentatoren van de podcast aan dat de aanvaller van Ajax altijd goede cijfers haalt, ook dit seizoen weer, ondanks het teleurstellende seizoen van de Amsterdammers. “Ik denk dat hij een beetje kapot gaat aan het feit dat hij voor de camera staat en aanvoerder is. Daar lijkt hij niet heel gemotiveerd. Neem hem die band af, zou ik bijna zeggen."

Lees meer:
0 reacties