Ole Romeny spreekt wens uit: "Denk dat ik dat goed in kan vullen"

Ole Romeny
Ole Romeny Foto: © Pro Shots

FC Utrecht verloor woensdag met 2-1 van Feyenoord. De ploeg van Jans had zelfs nog even hoop op een stunt tegen de Rotterdammers, maar verlieten toch met een nederlaag het veld. Ole Romeny doet zijn verhaal.

Romeny vond dat er meer in de wedstrijd zat voor FC Utrecht en hoe verder ze in de wedstrijd zaten hoe meer ze groeiden. "In het begin speelde Feyenoord goed en kwamen wij er niet echt aan. Maar einde eerste helft zijn we gewoon goed bezig, druk zetten gaat iets beter maar helaas hebben we niet die 2-2 kunnen maken. Ik denk ook niet dat we een hele grote kans op die 2-2 hebben gehad. En ik denk dat we iets meer een killerinstinct moeten ontwikkelen."

Utrecht liet het de eerste helft een beetje lopen en kreeg weinig vat op Feyenoord, maar dat is in de rust veranderd volgens de spits. "Ja, we hebben het iets omgedraaid en ik denk dat dat iets beter ging. Ik denk ook dat ze daarom af en toe in de problemen kwamen waardoor wij iets meer vertrouwen kregen aan de bal", zegt Romeny in gesprek met RTV Utrecht. Volgens hem wist Utrecht ook te weinig af te dwingen in de 16 van Feyenoord. "Dat was ook het enigste minpuntje. Als we daar iets meer konden creëren dan was de tweede goal misschien wel gevallen", aldus Romeny.

Ron Jans wil graag een nieuwe spits in zijn selectie. Romeny is van mening dat hij die rol wel goed op zich kan nemen. "Gaan zwerven, links, de diepte, ik denk dat ik dat goed in kan vullen. Ik voel me ook fijn in de as en denk dat mijn kwaliteiten ook liggen", sluit de spits af.

Lees meer:
0 reacties