Complimenten voor FC Utrecht na originele aankondiging Sylla

0
Complimenten voor FC Utrecht na originele aankondiging Sylla

FC Utrecht maakte vanmiddag het aantrekken van het Franse toptalent Moussa Sylla bekend. De aanvaller heeft een driejarig contract getekend. Vooral de manier van het bekendmaken van de transfer leidt tot veel goede en enthousiaste reacties op social media.

In het filmpje dat FC Utrecht op haar officiële kanalen deelt is te zien hoe technisch directeur Jordy Zuidam achter een laptop zit. Hij speelt het wereldberoemde spel Football Manager. Een simulatiespel waarin je trainer van een voetbalclub bent.

Zuidam is druk bezig op zijn laptop en zoekt naar een spits met 'vijf sterren' potentie. Uiteindelijk komt na zijn zoektocht Moussa Sylla de kamer binnenkomen.

De video gaat momenteel viral op social media en de club wordt overspoeld met positieve reacties. Ook Football Manager-directeur Miles Jacobson laat van zich horen. Op zijn Twitter schrijft hij van tevoren niks geweten te hebben van de actie, maar heel blij te zijn dat de club het op deze manier gedaan heeft.

De manier van aankondigen slaat terug op de reputatie van Moussa Sylla. De snelle aanvaller staat in de gamerswereld bekend als een wonderkid. Een jonge speler met een hele mooie toekomst voor zich, beter gezegd. Football Manager staat bekend om het ontdekken van zogeheten wonderkids.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›