Gewilde Kerk: ''Ik speel liever in Engeland dan in Duitsland''

0
Gewilde Kerk: ''Ik speel liever in Engeland dan in Duitsland''

Gyrano Kerk kan deze transferzomer rekenen op de nodige interesse vanuit het buitenland. Clubs uit Spanje, Engeland en Duitsland zouden voor de FC Utrecht-aanvaller in de rij staan. Zelf blijft hij rustig onder alle belangstelling.

"Wat ik van de Premier League vind? Het is een mooie competitie. Er spelen twintig mooie teams, die allemaal kunnen verrassen", lacht Kerk in gesprek met FOX Sports. "Of ik het allemaal een beetje heb meegekregen? Ik heb het wel gevolgd in de media. Daar ontkwam ik niet aan."

Toch heeft Kerk zelf nog niet met een club gesproken. "Bij mij hebben de clubs zich nog niet gemeld. Mijn telefoonnummer hebben ze niet. En bij mijn management? Dat zou kunnen. Maar ik denk toch dat ze eerst langs de club moeten, voordat ze bij mij of mijn management komen. Je zou dus de club moeten vragen." 

Kerk stoort zich in ieder geval niet aan alle berichten in de media. "Het is alleen maar leuk om zulke dingen te lezen. Ik zie dat als een compliment", aldus de 24-jarige rechtsbuiten, die geniet van alle interesse. "Ik heb niet echt een voorkeur. Als er iets moois komt, zeg ik geen nee. Het is nu alleen nog niet aan de orde." 

Erik ten Hag, oud-trainer van Kerk, liet onlangs in een interview ontvallen dat hij Kerk beter in Duitsland dan in Engeland vindt passen. "Het zou kunnen. Hij heeft er een goede kijk op", reageert Kerk. "Maar als ik zelf moet kiezen? Ik speel liever in de Premier League dan in de Bundesliga." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›