Zaakwaarnemer Kerk: ''Heb in buitenlandse zoom-gesprekken gezeten''

0
Zaakwaarnemer Kerk: ''Heb in buitenlandse zoom-gesprekken gezeten''

Met tien doelpunten en acht assists was Gyrano Kerk afgelopen seizoen de beste speler van FC Utrecht. Dit heeft interesse gewekt bij meerdere buitenlandse clubs, zo meldt Voetbal International.

VI heeft het onder meer over belangstelling uit de grote competities als Engeland, Frankrijk, en Spanje. Maar ook over landen zoals Schotland en Rusland. "Door de coronacrisis kwam het wat later op gang, maar inmiddels heb ik in de nodige buitenlandse zoom-gesprekken gezeten", aldus zaakwaarnemer Richinel Bryson. "Veel competities die Gyrano interessant vindt, worden nu nog uitgespeeld. Pas dan zal duidelijk zijn welke partijen heel concreet zullen worden."

Bryson doet geen uitspraken over de toekomst van Kerk. "Gyrano is ontzettend ambitieus. Hij is 24 jaar en heeft een heel sterk seizoen gedraaid. Tegelijkertijd is FC Utrecht zijn club geworden, deze club heeft hem ontzettend veel gebracht. De leiding weet hoe wij in de wedstrijd staan. Vorig seizoen hebben we zijn contract verlengd met als doel nu verder te kunnen kijken. Gyrano heeft bewezen klaar te zijn voor die volgende stap."

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›