Bahebeck langer bij FC Utrecht?: ''We kijken of we hem kunnen behouden''

0
Bahebeck langer bij FC Utrecht?: ''We kijken of we hem kunnen behouden''

Het contracten van Jean-Christophe Bahebeck loopt af, maar FC Utrecht zou die graag willen verlengen met twee seizoenen, dat meldt John van den Brom in het programma Een Berg Sport van RTV Utrecht.

"Ik ben gek op JC (Bahebeck, red.)", geeft Van den Brom toe. "Hij loopt uit zijn contract, maar we zijn aan het kijken of we hem kunnen behouden." Of dat gaat lukken is echter nog maar de vraag, zo zou Standard Luik de Fransman graag willen inlijven. Bij FC Utrecht zou de spits kunnen bijtekenen voor twee seizoenen.

"Als je naar zijn rendement kijkt in de wedstrijden die hij gespeeld heeft, is die enorm hoog. Laten we vooropstellen dat hij veel te weinig heeft gespeeld, maar als we zorgen dat hij constant fit is en constant dat niveau haalt, dan hebben we zo'n geweldige speler aan hem", weet hij.

Gert Kruys is iets minder lovend over de Fransman. "Ook voor jou tijd was hij telkens geblesseerd", weet de analist. "Ik heb het er wel eens met Dick Advocaat over gehad. Dat is best wel lastig en je hebt Jonas Arweiler en Nick Venema er nog achter, ook twee jongens met potentie." 

Van den Brom is het niet met Kruys eens en zou Bahebeck graag nog langer bij FC Utrecht zien. "Elke keer als JC fit was, heeft hij ook bijna altijd gespeeld", zegt de trainer, die toevoegt dat dat niet voor niets is.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›