VIDEO | Samenvatting: Hilterman helpt Jong FC Utrecht aan zege OFFICIEEL | Strieder tot einde van het seizoen bij PEC Zwolle BREAKING | 'FC Utrecht verhuurt Strieder aan eredivisionist' Peterson direct in selectie; drietal keert terug bij FC Utrecht Van den Brom blij met Peterson: ''Liepen mank aan de linkerkant''

'FC Twente huurt rechtsback Troupée voor de rest van het seizoen'

( 0 reacties)
'FC Twente huurt rechtsback Troupée voor de rest van het seizoen'

FC Twente heeft de eerste versterking van de winterse transferperiode bijna binnen. Giovanni Troupée wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Utrecht. 

De Enschedeërs hopen dat de vleugelverdediger komende maandag al op het trainingsveld staat. In de Domstad brak Troupée op jonge leeftijd door, maar zijn ontwikkeling valt de laatste twee seizoenen tegen. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan ADO Den Haag en dit jaar mag hij zich bewijzen in de Grolsch Veste.
 
De Tukkers zijn al langere tijd op zoek naar een rechtsback en die heeft technisch manager Ted van Leeuwen nu dus gevonden, weten TC Tubantia en het Algemeen Dagblad te melden. De club is nog niet klaar op de transfermarkt. Er wordt nog druk gezocht naar een centrale verdediger en ook voorin mag er nog wat kwaliteit bij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›