Van der Meyde: ''Hij moet naar FC Utrecht als Klaiber weggaat''

0
Van der Meyde: ''Hij moet naar FC Utrecht als Klaiber weggaat''

Glenn Bijl maakte zondagavond indruk op Andy van der Meyde. De speler van FC Emmen was de opvallendste man bij het thuisduel met PSV (1-1). Van der Meyde denkt dat Bijl een stap hogerop kan maken.

"Glenn Bijl. Wat een mannetje! Zo zie je ze niet veel", zegt de analist bij VTBL. "Hij lijkt maling aan alles te hebben en lekker zijn ding te doen. FC Emmen - PSV was echt zíjn wedstrijd. Maakt-ie zijn mooiste goal ooit, wordt-ie afgekeurd, haha!"

"Dat was overigens wel een teken dat hij echt goed kan voetballen", meent Van der Meyde. "Hij zag heel snel waar de keeper stond en rondde het prachtig af. FC Groningen (de club die Bijl in 2017 naar Emmen liet gaan, red.) zal zich wel achter de oren krabben."

Van der Meyde zag meer positieve punten. "Bijl had ook een goede assist op de gelijkmaker van Emmen", aldus de oud-speler, die Bijl een transfer aanraadt. "Bijl moet lekker naar FC Utrecht, als Sean Klaiber weggaat. Of Feyenoord! Waarom niet? Hij is een harde werker, die nooit opgeeft. Daar houden ze wel van in De Kuip."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›