Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Ook SC Heerenveen wilde Ramselaar: ''Was financieel niet haalbaar''

( 0 reacties)
Ook SC Heerenveen wilde Ramselaar: ''Was financieel niet haalbaar''

Bart Ramselaar maakte deze zomer de overstap van PSV Eindhoven naar FC Utrecht. Er waren echter vele clubs in Nederland met interesse, waaronder ook SC Heerenveen. Voor de Friezen was de 23-jarige middenvelder financieel echter niet haalbaar.

"Ik denk dat Ramselaar zo'n beetje bij iedereen op het lijstje heeft gestaan, dus ook bij ons. We hebben ons ook gemeld, alleen was het gewoon niet reëel. Hij was niet haalbaar, moeilijker kan ik het niet maken", vertelt Hamstra in de uitzending bij Radio Camataru, de podcast van SC Heerenveen-fansite FeanOnline.

Op de vraag of hij niet haalbaar was vanwege de transfersom of zijn salaris, is Hamstra duidelijk: "Beide." Uiteindelijk haalde Heerenveen met Joey Veerman alsnog een middenvelder met creativiteit. De Volendammer werd eerder ook meerdere malen aan FC Utrecht gelinkt.

Vermoedelijk twijfelde Utrecht ook omdat Veerman nog aan het terugkomen was van een zware blessure. Hamstra: "Dan kijk je toch eerst de voorbereiding aan - daar kwam hij fitter uit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›