Klaiber reageert op uitlatingen Troupée: ''Wat moet ik ermee?'' Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Van der Maarel naar Go Ahead? ''Hij is bij FC Utrecht overbodig''

( 0 reacties)
Van der Maarel naar Go Ahead? ''Hij is bij FC Utrecht overbodig''

Go Ahead Eagles is nog op zoek naar een nieuwe rechtsback. De club uit Deventer kijkt in de Eredivisie naar mogelijke versterkingen en mogelijk kan ook Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam nog een belletje verwachten. 

"Van der Maarel wordt genoemd", verklapt Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Dat vind ik een opvallende naam. Hij is bij FC Utrecht overbodig. Voor de rest heeft Paul Bosvelt (technisch manager, red.) nog een paar namen, Henk Dijkhuizen (clubloos) en Clint Essers (Fortuna Sittard)."

Ook de naam van VVV-verdediger Tristan Dekker zong rond bij Go Ahead Eagles. "Bosvelt heeft er een aantal in kaart gebracht, evenals Jeroen van der Lely. Een rechtsback moeten ze dus nog zien binnen te halen", aldus Van Wissing.

Van der Lely heeft nog een eenjarig contract bij FC Twente. "Die moet daar ook weg, hè", meent Van Wissing. "Maar hij verdient zóveel en hij staat ook al anderhalf jaar stil. Het is echt een positieve jongen en hij is toen toch zevende geworden in de Eredivisie."

Het is ook mogelijk dat Van der Lely de rest van het jaar wordt verhuurd om salariskosten te besparen. "Daar hebben ze wel over gesproken", weet Van Wissing. "Maar dan zul je nog een heel deel van het salaris moeten ophoesten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!