CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

'Ramselaar vertrekt bij PSV en keert terug bij FC Utrecht'

( 0 reacties)
'Ramselaar vertrekt bij PSV en keert terug bij FC Utrecht'

Bart Ramselaar keert terug bij FC Utrecht. Dat meldt het Eindhovens Dagblad vandaag. De middenvelder vertrok in de zomer van 2016 naar PSV, maar kon daar geen potten breken. Nu lijkt een rentree dus aanstaande. 

Onduidelijk is nog of het om een huurtransfer of een verkoop gaat. De verbintenis van Ramselaar in Brabant loopt nog tot medio 2021. Eerder waren AZ, Heerenveen en Utrecht dus al geïnteresseerd. Inmiddels heeft PSV met FC Utrecht een akkoord bereikt. 

Het is niet duidelijk hoe hoog de transfersom is die FC Utrecht nu moet betalen, maar het bedrag ligt aanzienlijk lager dan drie jaar geleden. Het was al duidelijk dat PSV haar verlies moest nemen. Ramselaar, die bij PSV op een zijspoor was beland, tekent een meerjarig contract in Stadion Galgenwaard.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›