CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

Terugkeer voor Ramselaar? ''Utrecht heeft al heel veel middenvelders''

( 0 reacties)
Terugkeer voor Ramselaar? ''Utrecht heeft al heel veel middenvelders''

Bart Ramselaar mag vertrekken bij PSV. De middenvelder wist in Eindhoven nooit een onomstreden basisspeler te worden en inmiddels hoeft hij helemaal niet meer op speelminuten te rekenen.

AZ, FC Utrecht en SC Heerenveen zijn in de race voor zijn handtekening, maar voor welke club hij gaat kiezen is niet bekend. Vincent Schildkamp vraagt zich af of de Alkmaarders nu plek voor hem hebben, ook al is Guus Til vertrokken. "Dat zou een reden zijn om Ramselaar niet te nemen.'' Hedwiges Maduro denkt dat ook in Utrecht veel concurrentie is voor hem. "Utrecht heeft al heel veel middenvelders. Maar hij moet weg bij PSV, hij moet gaan spelen. Dat weet hij zelf toch ook? Hij maakt geen minuten in het eerste."

Bij Heerenveen is een leegloop geweest op het middenveld met onder andere het vertrek van Morten Thorsby, Yuki Kobayashi, Michel Vlap en Stijn Schaars. "Bij Heerenveen zou hij wel heel goed passen", aldus Maduro. De vraag is alleen wel of de Friezen kunnen voldoen aan de financiële eisen van PSV en Ramselaar. "Dan moet PSV er heel veel geld bij leggen", concludeert commentator Mark van Rijswijk in het FOX Sports-programma Voetbalpraat.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›