CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

'FC Utrecht toont interesse in middenvelder FC Barcelona'

( 0 reacties)
'FC Utrecht toont interesse in middenvelder FC Barcelona'

FC Utrecht heeft interesse in de diensten van Oriol Busquets. Dat schrijft TC/Tubantia donderdagmorgen. De middenvelder staat onder contract bij FC Barcelona.  

Busquets ligt tot medio 2021 vast in de Catalaanse hoofdstad. Naast FC Utrecht hebben ook FC Twente en een aantal Italiaanse clubs interesse in de defensieve middenvelder. 

De Utrechters hebben een samenwerkingsverband met de Spanjaarden, maar de Italiaanse clubs hebben fors meer geld te besteden dan pak 'm beet FC Utrecht.

De hoofdrolspeler zelf zou echter hebben aangegeven dat hij het liefst naar Twente wil. Dat kan onder meer te maken hebben met het feit dat hij in de Grolsch Veste drie landgenoten treft: Aitor Cantalapiedra, Javier Espinosa en Julio Pleguezuelo.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›