CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

''Er was al interesse, maar heb toen voor FC Utrecht gekozen''

( 0 reacties)
''Er was al interesse, maar heb toen voor FC Utrecht gekozen''

Othmane Boussaid draagt de rest van het seizoen het shirt van NAC Breda. De negentienjarige Belg wordt door FC Utrecht verhuurd aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

"Ik ben uiteraard blij met mijn overstap naar NAC", reageert Boussaid op de officiële website van NAC Breda. "Vorig jaar was er ook al interesse vanuit Breda, maar toen heb ik voor Utrecht gekozen. Het is mooi dat ik uiteindelijk toch bij deze club terecht kom, waar ik vorig seizoen al een beetje kennis mee heb gemaakt en daardoor weet hoe de beleving hier is."

NAC Breda is blij met de nieuwe aanwinst. "Othmane is een jonge talentvolle speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is", zegt technisch directeur Tom van den Abbeele. "Zowel op de linkerflank als op tien kan hij uit de voeten. Hij is daarnaast tweebenig en heeft een goede individuele actie in huis. We halen hem bij de groep zodat we ook in aanvallend opzicht voldoende gestoffeerd zijn en de trainer voldoende mogelijkheden heeft."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›