CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

'ADO Den Haag komt in zoektocht uit bij overbodige Ramselaar'

( 0 reacties)
'ADO Den Haag komt in zoektocht uit bij overbodige Ramselaar'

PSV kan Bart Ramselaar mogelijk slijten aan ADO Den Haag. De middenvelder werd een aantal seizoen geleden overgenomen van FC Utrecht, maar hij wist niet uit te groeien tot een onomstreden basisspeler.

De Hagenezen zagen deze zomer Nasser El Khayati vertrekken naar Qatar SC en zonder de Marokkaanse spelmaker is het voetbal van ADO wel heel pover geworden. De eerste drie eredivisiewedstrijden werden verloren en daardoor is de clubleiding op zoek naar versterkingen.

De Telegraaf weet dat manager voetbalzaken Jeffrey van As nieuwe spelers wil halen en een daarvan moet dus Ramselaar worden. Mark van Bommel lijkt geen vertrouwen in de voetballer te hebben, want afgelopen seizoen mocht hij slechts 21 minuten spelen in de eredivisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›