Emanuelson: ''Dan geeft tegen Ajax spelen wel extra motivatie'' 'FC Utrecht dreigt Dijkhuizen op korte termijn kwijt te raken' Debutant St. Jago geniet: ''Ze zeggen dat ik Jeroen moet betalen'' VIDEO | Opsteker bij FC Utrecht: drie spelers hervatten training Strieder reageert: ''Teleurstellend als dat dan niet gebeurt''

'Van Wolfswinkel geblesseerd: terugkeer naar eredivisie op losse schroeven'

( 0 reacties)
'Van Wolfswinkel geblesseerd: terugkeer naar eredivisie op losse schroeven'

Ricky van Wolfswinkel wordt gelinkt aan een terugkeer naar Nederland, maar Martijn Krabbendam denkt dat de transfer naar Feyenoord niet meer doorgaat. Hij weet te melden dat de Nederlander geblesseerd is. 

Van Wolfswinkel zou de stand-in moeten worden van Nicolai Jörgensen in De Kuip, maar door de blessue valt dat plan in het water. "Vlak voordat ik hier kwam, hoorde ik dat hij geblesseerd is, best wel een tijdje. De duur van Jörgensen, dus dan heeft het weinig zin om hem te nemen", vertelt Krabbendam vrijdagavond bij Veronica Inside.

De spits speelt op dit moment bij FC Basel. In Nederland speelde hij al voor Vitesse en FC Utrecht, maar een terugkeer naar de eredivisie lijkt de goalgetter te kunnen vergeten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!