Van den Brom blij: ''Zondag is hij gewoon inzetbaar voor ons''

1
Van den Brom blij: ''Zondag is hij gewoon inzetbaar voor ons''

FC Utrecht versterkte zich deze week met Justin Hoogma. De 21-jarige verdediger kwam op huurbasis over van Hoffenheim. Trainer John van den Brom is blij met de linksbenige verdediger.

"We wisten dat we centraal achterin iets konden gebruiken, in verdedigend en voetballend opzicht", vertelt Van den Brom in het Algemeen Dagblad. "Het liefst heb je rechts- en linksbenige opties. Met Emil Bergström en Willem Janssen hebben we twee rechtsbenige spelers, al is dat nu niet het belangrijkste aspect omdat Willem heel goed met links is."

"Toen deze kans kwam, zijn we er gelijk voor gegaan", vervolgt de trainer. "Hij is een Nederlander die weet wat wij graag willen en wat we van hem verwachten. Hij voldoet, zoals dat zo mooi heet, aan het profiel wat je hebt voor een speler op die positie. Hij is jong, heeft toch al ervaring opgedaan ook in Duitsland. Hij is fit en gelijk inzetbaar. Op de lange termijn in dit seizoen kunnen we veel plezier aan hem beleven. Nu mocht-ie niet mee, maar zondag is hij gewoon inzetbaar voor ons."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Aug 2019 om 11:33
    Beoordeel mijn jonge ezel - https://fuck.it/sex-nl
zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›