Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

'FC Utrecht neemt contact op met Hoffenheim voor verdediger'

( 0 reacties)
'FC Utrecht neemt contact op met Hoffenheim voor verdediger'

FC Utrecht hoopt zich nog te gaan versterken met Justin Hoogma. Volgens Voetbal International hebben de Domstelingen contact gezocht met Hoffenheim.

FC Utrecht wil nog een extra centrale verdediger aan de selectie toevoegen, omdat er met Willem Janssen en Emil Bergström maar twee echte opties zijn. Mark van der Maarel kan ook centraal spelen, maar dat is van nature een vleugelverdediger. Hoogma maakte in 2017 de overstap van Heracles Almelo naar Hoffenheim en is nog geen vaste waarde in de Bundesliga.

De 21-jarige verdediger werd het afgelopen half jaar verhuurd aan Sankt Pauli, waar Hoogma wel veel aan spelen toekwam. FC Utrecht hoopt de verdediger het komende jaar te huren. Er zijn echter meerdere kapers op de kust. Met name vanuit Duitsland is er interesse voor Hoogma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›