Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

Gaari eerlijk: ''Iedereen heeft gelezen dat er interesse was''

( 0 reacties)
Gaari eerlijk: ''Iedereen heeft gelezen dat er interesse was''

Jurien Gaari speelde vorig seizoen nog bij Kozakken Boys. Na een jaar bij RKC Waalwijk zou de verdediger in de belangstelling staan van onder meer FC Utrecht.

"Er waren wat geruchten. Iedereen heeft gelezen dat er interesse was van clubs. Daar is het bij gebleven", vertelt Gaari bij FOX Sports. "Ik besef eigenlijk helemaal niet wat er het afgelopen seizoen is gebeurd. Vorig jaar speelde ik nog bij Kozakken Boys. Als je dan mag promoveren in zo'n knotsgekke wedstrijd (tegen Go Ahead Eagles, red.)..."

Volgens analist Kees Kwakman doet Gaari er goed aan om bij RKC Waalwijk te blijven. "Misschien is het ook wel goed om te blijven. Hij is van Kozakken Boys, naar de Keuken Kampioen Divisie, naar de Eredivisie gegaan. Stel dat hij naar FC Utrecht gaat, speelt hij misschien wel niet. Als hij het dit jaar ook laat zien, kunnen ze hem zo oppikken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›