'FC Utrecht wil geliefde Venema dit seizoen verhuren'

1
'FC Utrecht wil geliefde Venema dit seizoen verhuren'

Nick Venema lijkt komend seizoen niet veel aan spelen toe te komen bij FC Utrecht. Volgens Voetbal International denkt de club uit de Domstad eraan om de talentvolle spits te verhuren.

"Venema zal dit seizoen waarschijnlijk elders - op huurbasis - wedstrijdritme op moeten gaan doen", schrijft journalist Stef de Bont op Twitter. De twintigjarige spits, die geliefd is bij het FC Utrecht-publiek, kwam vorig seizoen tot vijftien competitieduels in de hoofdmacht, maar was voornamelijk invaller.

Ook voor komend seizoen is Venema niet de beoogde eerste spits. FC Utrecht nam Adrián Dalmau over van Heracles Almelo, maar de Spaanse spits is nog niet helemaal fit. Daardoor lijkt Justin Lonwijk in de eerste wedstrijd in de voorronde van de Europa League in de punt van de aanval te sterken.

Aanvallers Jean-Christophe Bahebeck, Simon Makienok en Issah Abass deden donderdag niet mee aan de groepstraining en zijn waarschijnlijk niet inzetbaar volgende week donderdag, dat meldt De Utrechtse Internet Courant.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jul 2019 om 16:44
    Voor z'n ontwikkeling is het beter. Hij komt er absoluut, maar een tijdelijke tussenstap elders zal hem louter beter maken.
zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›