Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

'FC Utrecht gaat bijzondere samenwerking aan met FC Barcelona'

( 0 reacties)
'FC Utrecht gaat bijzondere samenwerking aan met FC Barcelona'

FC Utrecht staat op het punt om een bijzondere samenwerking aan te gaan met FC Barcelona, dat meldt Voetbal International. Het nieuws is nog niet door de clubs bevestigd.

Volgens Spaanse bronnen gaan FC Utrecht en de Spaanse topclub op sportief vlak met elkaar samenwerken. Het initiatief voor het partnerschap zou van FC Barcelona komen. Beide clubs moeten kennis gaan delen en grote talenten van Barcelona kunnen in de Eredivisie ervaring opdoen.

Het nieuws wordt ook gemeld door De Telegraaf, dat laat weten dat FC Utrecht in vergevorderde onderhandeling is met FC Barcelona. "Het zou een uniek partnership zijn met een van de grootste clubs ter wereld", aldus journalist Jeroen Kapteijns.

FC Utrecht wil nog niets kwijt over de geruchten. "Wij gaan nooit in op geruchten, dus nu ook niet", laat een woordvoerder van FC Utrecht desgevraagd weten aan DUIC Sport.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›