BREAKING | 'FC Utrecht presenteert vandaag Dalmau als nieuwe spits'

FC Utrecht lijkt zich vandaag te gaan versterken met Adrian Dalmau. Volgens SC Heerenveen-fansite FeanOnline tekent de spits van Heracles Almelo vandaag bij een club uit de Eredivisie.

SC Heerenveen was ook in de race voor de Spaanse aanvaller, maar heeft bot gevangen. Naast de Friese club is FC Utrecht volgens De Telegraaf de andere club uit de Eredivisie die interesse heeft in Dalmau. Ook wordt hij in zijn vaderland in verband gebracht met Granada en Leganes. De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio laat daarnaast weten dat Brescia zich wil versterken met de spits.

De 25-jarige Dalmau maakte afgelopen seizoen furore bij Heracles Almelo, waar hij negentien keer wist te scoren in 33 wedstrijden. De Spanjaard heeft nu zijn zinnen gezet op een transfer. Nadat Heracles Almelo een bod van 1 miljoen euro van Maccabi Tel Aviv heeft afgewezen, begon Dalmau dwars te liggen.

Hij ontbrak op de teamfoto en is ook niet mee op trainingskamp naar Duitsland. Heracles Almelo heeft met Cyriel Dessers al een opvolger voor Dalmau binnen. De Belgische spits, die overkwam van FC Utrecht, draagt al het rugnummer (9) van Dalmau.

FC Utrecht wil na het vertrek van Dessers, Michiel Kramer en Lukas Görtler nog een extra spits aantrekken. Met de blessuregevoelige Jean-Christophe Bahebeck, de langdurig revaliderende Simon Makienok, de jeugdige Nick Venema en Sander van de Streek, die eigenlijk een middenvelder is, is de spitspositie niet ruim bezet.

Update, 10.33 uur: Adrian Dalmau lijkt inderdaad de nieuwe spits van FC Utrecht te worden. Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf wordt de Spanjaard vandaag gepresenteerd en zal hij zich direct melden bij het trainingskamp in Duitsland.

Of Adrian Dalmau de omgekeerde weg gaat van Cyriel Dessers en aansluit bij FC Utrecht... Ik heb de bevestiging nog niet gekregen van de Almelose kant. Even afwachten. #dalmau #utrecht

— Fardau Wagenaar (@FardauW) July 9, 2019

Niemand die het wil bevestigen maar het heeft er alle schijn van dat Adrian Dalmau naar FC Utrecht gaat. Heerenveen heeft hij inmiddels afgezegd...

— Stef de Bont (@stefdebont_vi) July 9, 2019

Il #Brescia sta valutando Adrian Dalmau, attaccante dell'Heracleshttps://t.co/D0PMtwgYHC

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 8, 2019

NIEUWS FC Utrecht presenteert vandaag Adrian Dalmau als nieuwe spits. De Spanjaard wordt weggekaapt voor de neus van SC Heerenveen, Maccabi Tel Aviv en clubs uit Spanje en Italië. Dalmau zal zich direct melden in trainingskamp in Duitsland en is na Maher en Cerny 3e topaankoop.

— Jeroen Kapteijns (@JeroenKapteijns) July 9, 2019
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
28/04
RKC Waalwijk
14:30
FC Utrecht
zo
5/05
FC Utrecht
14:30
Vitesse
zo
12/05
FC Utrecht
14:30
Sparta Rotterdam
zo
19/05
AZ
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
8 Go Ahead Eagles 30 5 42
9 Sparta Rotterdam 30 2 40
10 SC Heerenveen 30 -6 36
Bekijk de hele stand