Bazoer houdt opties open: ''Voel me prettig in Utrecht, in mijn stadje''

( 0 reacties)
Bazoer houdt opties open: ''Voel me prettig in Utrecht, in mijn stadje''

Riechedly Bazoer sluit niet uit dat hij komend seizoen opnieuw bij FC Utrecht onder contract staat. De middenvelder wordt op dit moment gehuurd van VfL Wolfsburg en begint zich beter en beter te voelen in de Domstad. 

"Ik voel me prettig bij Utrecht, in mijn eigen stadje", vertelt Bazoer bij FOX Sports na de 0-2 overwinning op Heracles Almelo. "Ik denk dat ik een aardig niveau haal de laatste wedstrijden en dat probeer ik gewoon vol te houden."

Vervolgens wordt Bazoer gevraagd naar zijn toekomst in de Domstad. "Ik denk nog niet te veel aan volgend seizoen. Ik focus me op de laatste drie wedstrijden en dan ga ik op vakantie. Daarna ga ik zitten met mijn zaakwaarnemer en dan gaan we alle opties bekijken."

Als Bazoer bij FC Utrecht blijft, dan zal hij John van de Brom als trainer krijgen. Dick Advocaat vertrekt na dit seizoen. "Hij zit erg op mijn flikker op de trainingen, maar ik denk wel dat ik dat nodig heb. Hij probeert alles uit me te halen en dat vind ik goed. Het is fijn dat de trainer me wakker houdt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›