Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Kerk niet bezig met transfer: ''Maar het zou mooi zijn''

( 0 reacties)
Kerk niet bezig met transfer: ''Maar het zou mooi zijn''

Gyrano Kerk was zondagmiddag een van de gevaarlijkste spelers bij FC Utrecht in de uitwedstrijd tegen Ajax. De vleugelaanvaller was niet extra scherp in Amsterdam om zo een transfer af te dingen.

"Niet per se, maar ik probeer elke wedstrijd zo goed mogelijk te spelen", reageert Kerk in gesprek met RTV Utrecht. "Als het komt, dan komt het. Het zou mooi zijn." De vleugelaanvaller kan niet aangeven of er iets speelt op transfergebied.

"Nee, niet dat ik weet", glimlacht hij. "Het zou zomaar kunnen, maar ik weet daar helemaal niets van op dit moment. Dat zeg ik heel eerlijk." Kerk verlengde vorig jaar zijn contract bij FC Utrecht tot medio 2022 en kan dus een flinke transfersom opleveren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›