Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Vertrekt Letschert bij FC Utrecht? ''Die optie is enorm hoog''

( 0 reacties)
Vertrekt Letschert bij FC Utrecht? ''Die optie is enorm hoog''

FC Utrecht moet zich dit seizoen waarschijnlijk op gaan maken voor de play-offs om Europees voetbal. Daarna kan de club uit de Domstad zich richten op komend seizoen. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren verwacht een rustige transferzomer in Utrecht.

"Om dit jaar tot een sluitende begroting te komen, dienen we nog wel extra transferinkomsten te generen", laat Van Seumeren weten in Forza. "Als we de selectie bekijken dan staat er een kwalitatief zeer sterke selectie, zeker als alle spelers helemaal fit zijn."

Timo Letschert keert waarschijnlijk terug naar Sassuolo. "We hebben voor Letschert een koopoptie, maar deze is wel zo enorm hoog dat we er nog niet helemaal of zijn of we die optie kunnen gaan lichten. Aan zijn kwaliteiten ligt het uiteraard niet, want Timo is een speler naar mijn hart", aldus Van Seumeren.

Volgens Van Seumeren zijn er niet veel transfers nodig bij FC Utrecht. "Vanuit de jeugd zullen er ook enkele spelers door gaan schuiven naar de eerste selectie. Met spelers als Christopher Mamengi en Nick Venema hebben we natuurlijk talenten in huis die op korte termijn de eerste elf kunnen en misschien wel moeten gaan behalen."

"Dus wat dat betreft hoeven we ook niet per se nieuwe spelers te gaan kopen, aangezien we de meeste al wel binnen de geledingen van de club hebben", besluit Van Seumeren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›