Transfergeruchten rond Van de Streek: ''Dat verraste me ook''

( 0 reacties)
Transfergeruchten rond Van de Streek: ''Dat verraste me ook''

Sander van de Streek is dit seizoen een vaste waarde bij FC Utrecht. De middenvelder kon afgelopen seizoen al na één jaar verkassen bij de Domstedelingen, maar interesse van Maccabi Haifa zette niet door.

Van de Streek was niet op de hoogte van die belangstelling. "Dat verraste me ook", verklapt hij in de FC Utrecht Podcast. "Ik las dat zelf ook in één keer in de media. Mijn zaakwaarnemer heeft ook niets gehoord, dus dat is echt een loos iets geweest. Ik kreeg ook berichtjes van Maccabi-supporters met: Welkom Sander. Dus ik dacht: Huh? Wat is er gaande? Ik wist zelf ook helemaal niets over die interesse."

De middenvelder zou in de toekomst graag in het buitenland voetballen en sluit de 'zandbak' niet uit. "Het ligt er zo erg aan hoe oud ik dan ben", lacht hij. "Ik zou er nu nog niet voor kiezen, maar over een paar zou ik gek zijn als ik dat niet zou doen. Maar ik ben wel in voor het buitenland, dat wil ik altijd nog wel een keer. Dus ja, als het een jaartje in de zandbak kan, waarom zou ik het dan niet doen?"

Van de Streek is nu op zijn plek bij FC Utrecht. "Het bevalt heel erg. Ik denk dat het wel een club is die bij me past. Een club van hard werken, maar toch altijd willen presteren. Dat past denk ik hartstikke goed bij me", aldus Van de Streek, die er een aantal positieve punten uitpikt. "Hoe de club in elkaar steekt, maar ook hoe zij scouten op spelers. Het team heeft een echt FC Utrecht-karakter en dat merkte ik gelijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!