'Van den Brom topkandidaat bij FC Utrecht na vertrek Advocaat'

( 0 reacties)
'Van den Brom topkandidaat bij FC Utrecht na vertrek Advocaat'

FC Utrecht moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen, nadat Dick Advocaat aankondigde zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

Na het aangekondigde afscheid gaan de geruchten over de opvolging van de 71-jarige oefenmeester alweer rond. Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf is John van den Brom topkandidaat voor de trainerspost bij FC Utrecht komend seizoen.

De naam van Van den Brom zong ook al rond in de Domstad na het ontslag van Jean-Paul de Jong. Van den Brom is tot het einde van het seizoen trainer van AZ, maar heeft al aangekondigd te vertrekken uit Alkmaar.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft FC Utrecht al meerdere gesprekken gevoerd met Van den Brom en heeft de huidige trainer van AZ aangegeven wel oren te hebben naar de klus in Utrecht. Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam benadrukt dat hij 'een interessante trainer' is, maar dat er meer opties op tafel liggen.

Naast Van den Brom zouden ook Maurice Steijn en Henk Fraser op het lijstje van FC Utrecht staan. Steijn staat nu nog aan het roer bij VVV-Venlo. Fraser is hoofdtrainer van Sparta Rotterdam in de Keuken Kampioen Divisie. In tegenstelling tot Steijn heeft Fraser een verleden als speler bij FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›