Advies voor Feyenoord: ''Zou Advocaat er weer bij halen''

( 1 reacties)
Advies voor Feyenoord: ''Zou Advocaat er weer bij halen''

Dick Advocaat draait prima als trainer van FC Utrecht. De ervaren oefenmeester bezet halverwege de vierde plek op de ranglijst. Het is nog niet duidelijk of Advocaat ook na dit seizoen trainer van FC Utrecht is.

Rob Baan en Emile Schelvis pleiten voor een terugkeer van Dick Advocaat bij Feyenoord. "Ik zou erover nadenken om Dick Advocaat er weer bij te halen. In de vorm zoals Van Marwijk met Van Bommel", zegt voormalig Feyenoord-trainer Baan bij RTV Rijnmond. "Ik denk dat het ideaal is voor de hele technische staf als je er één zo'n vent tussen hebt die de agressie heeft."

Volgens Baan ontbreekt het daar nu aan bij Feyenoord. "Als je ze op de bank ziet, zie je ze nooit enige emotie tonen. Ik weet ook niet in hoeverre zij Van Bronckhorst voldoende tegengas geven. Maar Dick is in ieder geval iemand die tegengas geeft en ook naar de beleidsbepalers toe."

Ook Schelvis vindt Advocaat een aanwinst voor Feyenoord. "Iedereen heeft het over bijtekenen bij FC Utrecht, maar het is een toptrainer", aldus de commentator. "Hij kan in de top werken en heeft al eens eerder geholpen. Die pakt Berghuis wel in zijn nek. Ik vraag mij alleen af of het met Van Bronckhorst samen moet. In mijn optiek zou het wel eens leuk kunnen zijn om te zeggen: we doen Advocaat en Fraser samen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Dec 2018 om 12:35
    ja ja en Jan Wouters dumpen......................
zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›