Van Overeem: ''Dat kunnen wij gebruiken als verbeterpunten'' VIDEO | Paes en Hoogma winnen ruim met Jong Oranje van Gibraltar FC Utrecht zoekt nieuwe hoofdsponsor: ''Een nog grotere naam'' Van Overeem droomt van Oranje: ''Dezelfde weg als De Roon'' Paes vol lof: ''Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt''

'Dinamo Kiev geïnteresseerd in 22-jarige voormalig Utrecht-spits'

( 0 reacties)
'Dinamo Kiev geïnteresseerd in 22-jarige voormalig Utrecht-spits'

Richairo Zivkovic kwam in het seizoen 2016/2017 uit voor FC Utrecht, waarin hij 8 keer scoorde in 31 wedstrijden. Hij vertrok vervolgens naar KV Oostende, maar ook die club wil alweer van hem af.

Het Laatste Nieuws meldt dat Zivkovic kan vertrekken naar Oekraïne. De spits kwam anderhalf jaar geleden over van FC Utrecht, maar weet nog geen potten te breken bij de Belgen. Nu Dinamo Kiev bereidt lijkt om één miljoen euro te betalen, lijkt een transfer een kwestie van tijd. Helemaal omdat Zivkovic een grootverdiener is bij KV Oostende.

Of Zivkovic zelf ook oren heeft naar een overstap is momenteel nog onduidelijk. Volgens Het Nieuwsblad hebben de Oekraïners nog geen officieel bod uitgebracht. De, ondanks zijn vele clubs, nog altijd maar 22-jarige spits kwam in 45 wedstrijden tot 12 doelpunten voor de Belgische formatie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›