Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

''FC Utrecht heeft een optie tot koop, dus misschien gebeurt er iets in die richting''

( 0 reacties)
''FC Utrecht heeft een optie tot koop, dus misschien gebeurt er iets in die richting''

Timo Letschert keerde afgelopen zomer terug bij FC Utrecht, maar is nog altijd eigendom van Sassuolo. De verdediger weet niet hoe zijn toekomst eruit ziet.

"Ik heb door die twee blessures geleerd dat je niet te ver vooruit moet plannen in het voetbal", zegt Letschert in gesprek met Forza. "Ik kijk van week tot week. Mijn doelstelling is fit blijven en veel spelen. Dan komen er echt wel mogelijkheden voor me."

Letschert sluit een langer verblijf in de Domstad ook niet uit. "Utrecht heeft ook een optie tot koop, dus misschien gebeurt er iets in die richting of kan de club geld aan me verdienen als het allemaal heel goed loopt. Maar alles valt of staat met fit blijven."

Op het moment dat Letschert vertrok bij FC Utrecht, was hij in beeld bij het Nederlands elftal. "Dat was heel mooi, maar daar moet ik nu niet mee bezig zijn", is hij realistisch. "Ik moet nu rustig zijn en mijn mond houden. Ik moet vooral heel hard werken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›