Wijzigingen bij FC Utrecht: ''Ze lijken er niet op achteruit te zijn gegaan''

( 0 reacties)
Wijzigingen bij FC Utrecht: ''Ze lijken er niet op achteruit te zijn gegaan''

FC Utrecht begint zaterdag aan het nieuwe seizoen en dus kan de balans van de roerige transferperiode worden opgemaakt. De Domstedelingen zagen de nodige spelers vertrekken, maar er werden ook een aantal versterkingen gehaald.

"FC Utrecht lijkt er niet op achteruit te zijn gegaan, al valt of staat dat ook met hoe de nieuwelingen Bergström en Gavory zich ontpoppen", schrijft clubwatcher Tim Reedijk in het Algemeen Dagblad. "Maar de verwachtingen rond die twee zijn torenhoog."

"Het is aan trainer Jean-Paul de Jong en zijn staf om de vernieuwde ploeg, waarvan de kern grotendeels hetzelfde is, aan de praat te krijgen", vervolgt hij. "De Jong probeerde veel samenstellingen uit in de voorbereiding, maar lijkt dit seizoen 'gewoon' voor het voor Utrecht-fans bekende 4-4-2-systeem te kiezen met een ruit op het middenveld."

Reedijk is wel benieuwd hoe er met de nieuwe rol van De Jong als manager wordt omgegaan. "De club staat zelf vooraan om de impact en de achterliggende gedachte van deze kleine koerswijziging te downplayen. Toch wordt het interessant wat er straks gebeurt als FC Utrecht dramatisch begint. De ophef rond de rol van De Jong, door critici een degradatie genoemd, zal weer oplaaien", aldus de journalist.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 21 mei 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›