Homepage » Transfers & geruchten » 'Middenvelder lijkt FC Utrecht opnieuw te verlaten voor Eredivisieclub'

'Middenvelder lijkt FC Utrecht opnieuw te verlaten voor Eredivisieclub'

( 1 reacties)
'Middenvelder lijkt FC Utrecht opnieuw te verlaten voor Eredivisieclub'

Anouar Kali lijkt FC Utrecht opnieuw te verlaten. De middenvelder is op weg naar NAC Breda, waar hij moet zorgen voor 'power' op het middenveld. 

Met dat nieuws kwam BN DeStem zaterdagmorgen. NAC Breda hoopt Kali vandaag nog op de Open Dag te presenteren aan het publiek. Hij moet voor drie jaar gaan tekenen in Brabant. De geboren Utrechter heeft nog een eenjarig contract bij FC Utrecht. Het is nog niet bekend wat de club uit de Domstad zou krijgen van NAC. Mocht de transfer er komen, dan is het niet verrassend te noemen. Kali lijkt opnieuw de concurrentiestrijd op het middenveld te hebben verloren van onder meer Rico Strieder. 

Het zou niet de eerste keer zijn dat Kali vertrekt uit de Domstad. In 2013 maakte hij de overstap naar Roda JC. Door de degradatie die een jaar later volgde was hij transfervrij. FC Utrecht hapte toe en haalde de middenvelder terug. Een half jaar later ging het mis toen hij teamgenoot Kristoffer Peterson sloeg op de training. Daarop volgde een vertrek naar Qatar. In 2016 keerde hij bij Willem II terug in Nederland. Na een jaar bij de Tilburgers maakte hij opnieuw een comeback bij FC Utrecht. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Aug 2018 om 11:20
    Homooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›