Homepage » Transfers & geruchten » Zuidam bevestigt interesse in Gustafson: ''Daar gaan we helemaal voor''

Zuidam bevestigt interesse in Gustafson: ''Daar gaan we helemaal voor''

( 0 reacties)
Zuidam bevestigt interesse in Gustafson: ''Daar gaan we helemaal voor''

FC Utrecht wil in de zomerse transferperiode Simon Gustafson overnemen van Feyenoord, zo heeft Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam dinsdagavond bevestigd in gesprek met FOX Sports. Eerder op dinsdag zei trainer Jean-Paul de Jong ook al dat FC Utrecht de Zweedse middenvelder graag wil contracteren.

"Op het moment dat ik aangeef dat we serieus voor een speler gaan, dan hebben we daar nadrukkelijk naar gekeken en zijn we overtuigd van een speler en zijn kwaliteiten. Gustafson is een speler die we er heel graag bij hebben, daar gaan we helemaal voor", aldus Zuidam bij FOX Sports.

De 23-jarige Gustafson kwam dit seizoen op huurbasis uit voor Roda JC Kerkrade, waarmee hij uit de Eredivisie degradeerde. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Feyenoord. De ploeg uit Rotterdam nam Gustafson medio 2015 voor 1,5 miljoen euro over van BK Häcken.

Gustafson kwam bij Feyenoord tot zeventien competitieduels en drie goals. Vorig seizoen kwam hij niet verder dan twee competitieduels. Dit seizoen scoorde hij voor Roda tien keer in 33 competitieduels en Gustafson was zodoende een belangrijke speler voor Roda JC.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!