Van Seumeren baalt: ''Daar moet veel meer winst op te behalen zijn''

Van Seumeren baalt: ''Daar moet veel meer winst op te behalen zijn''

FC Utrecht is groeiende en probeert nu een vaste plek te veroveren als 'the best of the rest'. Ook in de verkoop van seizoenskaarten is te zien dat de club er goed op staat in de regio. Eigenaar Frans van Seumeren beschrijft in zijn column in Forza dat FC Utrecht momenteel enorm leeft.

''FC Utrecht is hot en dat merkt je aan alles. Er is een stijging van ongeveer 17% qua verkochte seizoenskaarten, de kaarten voor uitwedstrijden vinden gretig aftrek, de merchandise doet goede zaken en het journaille in Nederland weet de weg naar Utrecht ook te vinden. In menige polls staan we als grote favoriet om weer de verrassing van het seizoen te worden'', begint Van Seumeren.

''We zijn heel langzaam de stap naar boven aan het verkleinen, zowel organisatorisch als sportief. Wat alleen wel een doorn in het oog blijft zijn de lege plekken op de hoofdtribune en dan met name de business seats. De verkoop van seizoenskaarten aan de midden- en kleinbedrijven in onze regio werpt nog niet zijn vruchten. Daar moet veel meer winst op te behalen zijn. Maar op de één of andere manier weten dat soort bedrijven ons nog niet te vinden'', besluit de eigenaar.

 

Lees ook:
Reacties ›
-