''Man, wat zou ik graag weer met die worsten door het stadion gaan''

1
''Man, wat zou ik graag weer met die worsten door het stadion gaan''

Rob Mommersteeg verkoopt al veertig jaar lang worsten in Stadion Galgenwaard bij thuiswedstrijden van FC Utrecht. De verkoper weet nog niet of hij na de coronastop nog wel in zijn rol bij de wedstrijden zal zijn.

“Man, man, wat zou ik graag weer met die worsten door het stadion gaan. Maar ik maak me zorgen, dat mag je best weten. Mag ik hier met al die coronamaatregelen straks nog wel met de worstenbak lopen?”, zo zegt Mommersteeg in het Algemeen Dagblad.
 
Zelfs op vakantie werd de worstenverkoper herkend. “Niet alleen in het stadion trouwens. Ook in de stad word ik herkend, en je zult het niet geloven: zelfs op vakantie in Griekenland en Spanje. Loop ik over de boulevard in Rhodos, begint een groepje mannen opeens te zingen: Hij is de worstenman, hij is de worstenman!. Hetzelfde verhaal in Spanje.”
 
“Omdat ik zelf ook bloedfanatiek supporter ben van de club probeer ik zoveel mogelijk mee te krijgen van de wedstrijd, maar dat is lastig. Je staat vaak met je rug naar het veld en moet zorgen dat je zo min mogelijk in de weg loopt”, zo besluit hij.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Jul 2020 om 21:27
    Heeft u financiële ondersteuning nodig? Wij verstrekken leningen tegen een rentepercentage van 2% van 5.000,00 tot 15.000.000,00 voor een periode van 1 jaar tot 20 jaar. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie.* Commerciële leningen.* Persoonlijke leningen.* Commerciële leningen.* Investeringslening.* Ontwikkelingsleningen.* Overname van lening.* Bouwleningen.jeancrouze@gmail.comWhatsApp: 0033677865990
zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›